Безкоштовні онлайн-курси для прокачки скілів

5 February 2022
Безкоштовні онлайн-курси для прокачки скілів

Турбулентні часи посилили інтерес до теми ментального й емоційного здоров’я. Багато компаній намагаються знайти способи, щоб підтримати своїх співробітників в період змін.

Медичне страхування, спорт, навчання і, звичайно, розвиток навичок.

Сьогодні поговоримо про навички, а саме soft skills.

М’які навички — комплекс неспеціалізованих, надпрофесійних навичок, які відповідають за успішну участь у робочому процесі, високу продуктивність і, на відміну від спеціалізованих навичок, не пов’язані з конкретною сферою.

Ділимося корисними посиланнями для HR-відділу, керівників департаментів, а також всіх охочих пройти навчання для своєї кар’єри.

Безкоштовні онлайн-курси для розвитку soft skills

Курси англійською мовою з українськими субтитрами:

Google Digital Workshop

Тут можна пройти курс із самореклами та впевненості в собі, підвищення продуктивності, ділове спілкування та багато іншого.

Курси українською мовою:

Освітні серіали від Дія. Цифрова Освіта — десятки освітніх серіалів на тему медійної грамотності, знання соціальних мереж, комп’ютерна і технічна грамотність, кібербезпека.

Курс з емоціного інтелекту від Освітнього хаба Києва — цей курс допоможе краще керувати власними емоціями, розвинути емпатію та досягти успіху в будь-якій сфері.

 

Навчання та розвиток — це частина корпоративної культури нашої команди. Щомісяця ми проходимо тренінги та відвідуємо актуальні воркшопи.

Проходьте навчання разом із своєю командою. Це підвищує мотивацію та залучення співробітників, об’єднує команду і, звісно, надає нових знань та ідей.