98-а річниця проголошення Латвійської республіки

22 November 2016
98-а річниця проголошення Латвійської республіки

Страховий адвокат був запрошений на святкування 98-ий річниці проголошення Латвійської республіки.
Посольство Латвії вже не перший рік є нашим почесним клієнтом. Ми беремо участь в житті клієнтів не тільки під час страхового випадку, а й в моменти загальної радості і свята.

герб Латвии 17 листопада Посольство Латвії в Україні організувало святковий прийом на честь дев’яносто восьмої річниці проголошення Латвійської республіки. На святковому прийомі були присутні іноземні дипломати, українські державні чиновники і політики, підприємці, представники ЗМІ, діячі культури і представники діаспори в Україні.

Посол Латвії в Україні Юріс Пойканс в своїй промові зазначив, що Латвію та Україну об’єднує схожа історія, але обом країнам вдалося зберегти свою національну ідентичність. Посол висловив упевненість, що Латвія і надалі підтримуватиме Україну в її прагненні інтегруватися в ЄС і розвитку України як європейської держави.

Історичний екскурс в 20 століття ще раз нагадав про подібність подій в наших країнах. Наприклад, 17 листопада 1989 року, коли почалася революція, першими вийшли беззбройні студенти.
Прийом відбувся в Національній філармонії України. Музиканти філармонії виконали два гімни – Україна і Латвії. Вечір був душевним і урочистим.

Ми бажаємо Латвії процвітання, миру і благополуччя. А посольства Латвії в Україні сприятливого і продуктивної співпраці з нашою країною.