Програми страхування на випадок критичних захворювань

19 April 2021
Програми страхування на випадок критичних захворювань

Останні три тижні більше наших застрахованих хворіють COVID-19 середнього ступеня важкості, із двосторонньою пневмонією та необхідності в кисневому концентраті.  Головне питання, яке постає – які наслідки COVID-19.

Які наслідки COVID-19?

Маємо заяву всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) про негативну дію на кровоносну систему і це може бути наслідком появи критичних захворювань.

На сьогоднішній день у кожного 42-го жителя України діагностують онкологічне захворювання.

Лікування онкологічних захворювань розтягується на 1-1,5 року в разі позитивної динаміки. При цьому середня вартість лікування онкології в Україні – 500 000 грн. В Європі – 50 000 євро.

Ми знайшли програми страхування, які покривають лікування раку в найкращих клініках України – Лісод, Спіженко, Інновація, а також в найкращих міжнародних клініках Ізраїлю, Іспанії, Південної Кореї.

Вартість програми

Вартість програми для корпоративних клієнтів – від 700 грн на рік на одного співробітника.

Поліс покриває як саме лікування, так і переліт в іншу країну, психологічну підтримку хворого, забезпечення готелем для застрахованого та особи, що супроводжує. Також поліс покриває допомогу в отриманні візи.

Страхування на випадок критичних захворювань дає можливість українцям отримати доступ до кращих лікарів, клінік і сучасних методик лікування. Включає вичерпний перелік послуг, який дозволить людині вирішити не тільки грошові, але й всі організаційні питання.

 

Звертайтеся за рекомендаціями. Будемо раді відповісти.