Трансформація страхового ринку

17 October 2019
Трансформація страхового ринку

Сертифікований брокер “Страховий адвокат” в черговий раз пройшов навчання і підтвердив свою позицію в реєстрі страхових і перестрахувальних брокерів.

Напевно, через 3 роки навчання буде в іншому місці?

Державний регулятор страхового ринку України буде ліквідовано

Функції “Нацкомфінпослуг” візьме на себе Нацбанк

Як експерти ринку, ми розраховуємо, що з ринку підуть страхові компанії, основним видом діяльності яких є “податковий арбітраж”.

Нам би хотілося бачити участь ризикових компаній в медичній, а лайфових в пенсійній реформах.

За останні п’ять років ринок страхування покинули більше 100 компаній.

Нацкомісія визнає, що з 250 ризикових страховиків понад 100 демонструють мінімальну активність, а деякі компанії взагалі не мають жодного клієнта.

Все це знижує довіру до страхового ринку.

Ми, як брокер, рекомендуємо своїм клієнтам ТОП 30 фінансово-надійних страховиків, а найчастіше тендер з медичного страхування зводиться до ТОП 8.

Представники 26 провідних страхових компаній України висловили підтримку реформ небанківського фінансового сектора!

Від перезавантаження ринку виграє не тільки клієнт, у виграші залишаться фінансово-надійні страховики і репутація ринку в цілому.

З 1 липня 2020 року новим регулятором страхового ринку стане Нацбанк

16 жовтня президент Володимир Зеленський підписав Закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення функцій з державного регулювання ринків фінансових послуг”.

“Закон про “спліт” допоможе країні отримати більш ефективну, прозору та надійну фінансову систему, що відповідає міжнародним стандартам,” відзначають в прес-службі Нацбанку.

На перехідний період законом передбачено 9 місяців. Протягом цього часу НБУ розробляє нормативи і готується до передачі справ.